tiistai 31. joulukuuta 2013

Pekka Hiltunen : Sysipimeä


Lia jatkaa toimintaansa Marin kanssa Studiolla. He alkavat tutkia nettiin ladattuja murhavideoita. Studion tutkimukset etenevät poliisin tutkimuksia nopeammin, kunnes ne saavat karmaisevan käänteen. Mari suistuu hetkellisesti masennukseen ja apatiaan, minkä aikana Lia oppii enemmän Marin menneisyydestä. Studion väki työskentelee entistä kovemmin ja vaaroja kaihtamatta saadakseen mielipuolisen murhaajan kiinni.

Jännä kirja. Pidin enemmän ensimmäisestä osasta. Nämä mielipuoliset, supertaitavat ja erinomaisin resurssein varustetut murhaajat eivät ole minun juttuni.


Alussa on pimeys.Joku on murtautunut usean brittinuoren YouTube-tileille vain ladatakseen niille minuuttikaupalla mustaa ruutua.Sitten tulevat murhat. Videoklippejä, joissa puolustuskyvyttömiä ihmisiä potkitaan hengiltä.Kun muu Lontoo jähmettyy pelkoonsa, suomalainen graafikko Lia saa nähdä kuinka hänen ystävänsä Marin johtaman salaperäisen Studio-yksikön ammattilaiset tarttuvat toimeen. Vasta sitten he tajuavat kuka heillä on vastassa. Joku, joka ei kaihda keinoja raahatakseen heidät kaikki sinne minne ei valo yllä - ja Marin menneisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti